Wij hebben kennis van

Akoestische plafonds in Amersfoort

Overweegt u om akoestische plafonds te laten plaatsen in uw pand in Amersfoort of Utrecht? Deze plafonds creëren een comfortabele en geluidsgecontroleerde omgeving in uw huis of kantoor. In huidige interieurs kiezen we steeds meer harde materialen. Beton, tegels, veel glas en staal bijvoorbeeld. Deze opties zijn prachtig, maar niet goed voor de akoestiek in de woning of ruimte. Gelukkig zijn akoestische plafonds een oplossing waarbij u geen concessies hoeft te doen in uw interieur. Bij Interior Finishers in Barneveld begrijpen we hoe een naadloos akoestisch plafond niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook de leefbaarheid van een ruimte verhoogt.

Een strakke afwerking voor langdurig plezier van uw akoestische plafonds

Op dit moment leveren wij twee type akoestische plafonds. Moca is een monolitisch plafond, een geheel. Acomo is een cellulose akoestisch plafond. Dit naadloos akoestisch plafond kenmerkt zich als rustiek en industrieel. Onze akoestische plafonds zorgen voor het verminderen van nagalm, het verkorten van nagalmtijd en het vermindert geluidsoverlast. Kortom: een goed akoestisch plafond is niet zichtbaar maar wél hoorbaar! Onze schilder speelt een belangrijke rol in het aanbrengen van een naadloos akoestisch plafond, waarbij professionaliteit en precisie van groot belang zijn. Wanneer u kiest voor een naadloos akoestisch plafond, verzekert u zich van een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Meer informatie of
een speciale wens?

Neem contact met ons op

Onze ervaren binnenschilder adviseert u graag over de beste aanpak voor het installeren van uw naadloos akoestisch plafond. Daarnaast bieden wij ook renovlies behang aan, waarmee u een complete en harmonieuze afwerking van uw ruimte bereikt. Onze diensten zijn gericht op het leveren van topkwaliteit en klanttevredenheid, dus aarzel niet om uw wensen met ons te delen en de eerste stap te zetten naar een perfect akoestisch afgewerkte ruimte. Bent u enthousiast geworden over deze manier van akoestiek verbeteren? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.