Over ons

Het ontzorgen

van A tot Z

Wij bieden u tijdens het totale proces, complete ontzorging. Door onze jarenlange ervaring, het team van de juiste mensen en het bieden van verschillende diensten is er geen derde partij nodig. Dat zorgt ervoor dat u één aanspreekpunt heeft die u begeleidt en met u meedenkt tijdens het hele proces.

Hier blinken wij in uit

Waarom je bij ons moet zijn

Kwaltiteit

Ontzorgen

betrouwbaar

Wij helpen u graag

Hier beantwoorden
wij de meestgestelde
vragen

Hier beantwoorden wij de meestgestelde vragen

Hoe dik is het MOCA Akoestisch plafond?

Dit akoestisch plafond is 20 millimeter dik. Perfect voor 90% van de detailleringen zoals aansluitingen, montage van spots en overige zaken.

Door het snelle bouwen in de woningbouw kunnen er altijd scheuren in het stucwerk ontstaan. Om dit tegen te gaan wordt er vaak voor renovlies gekozen. Ook is een wand met renovlies meer hufterproof.

Renovlies heeft geen structuur, maar is helemaal glad en verschilt in dikte. Scanbehang heeft een motief van standaard ruit tot een fijne ruit of visgraat ruit.

Aangenaam,

Sten Korevaar

Ontmoet Sten Korevaar, de gepassioneerde oprichter van Interior Finishers en Tiles ’n More. Met meer dan een decennium ervaring in de stuc- en afbouwsector, heeft Sten een onwrikbare toewijding aan het leveren van hoogwaardig vakmanschap. Wat ons onderscheidt? Bij Interior Finishers gaan we verder dan alleen schilderen – we beheren ook onze eigen ondergrond, waardoor discussies over kwaliteit worden geëlimineerd en we snel kunnen schakelen. Bij Tiles ’n More hebben we de vraag van onze klanten omarmd en bieden we nu ook tegelwerk aan, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Gedreven door passie en een voortdurende drang naar verbetering, streven we er elke dag naar om innovatiever en robuuster te zijn. Join ons team en ervaar het verschil dat passie en vakmanschap kunnen maken.