Renovlies plakken in Amersfoort

Renovlies plakken is een ideale oplossing voor wie een strakke en naadloze wandafwerking voor zijn woning in Amersfoort wenst. Bij Interior Finishers uit Barneveld zijn we gespecialiseerd in het plakken van renovlies, een proces dat uw muren niet alleen een gladde afwerking geeft, maar ze ook verstevigt. Renovlies plakken is een uitstekende manier om uw stucwerk te vernieuwen, omdat het sneller, schoner en vaak voordeliger is dan het aanbrengen van nieuw stucwerk. Bovendien is renovlies plakken een duurzame keuze, aangezien het materiaal sterk en slijtvast is.

Wij zorgen voor

Complete ontzorging

Makkelijk contact

Eén aanspreekpunt

Wij zijn

Gespecialiseerd in afbouw

Heeft u een vraag, of wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Vertel iets over het project, de locatie, de werkzaamheden, de ruimtes en wat de wensen zijn.

Onze recente
projecten als
inspiratie
voor u

Wij helpen u graag

Renovlies laten plakken door onze specialisten

Het laten plakken van renovlies vereist vakmanschap en precisie. Een professionele behanger van ons team zorgt ervoor dat het renovlies naadloos wordt aangebracht, wat van belang is voor een optimaal eindresultaat. Renovlies is niet alleen sterk en duurzaam, maar biedt ook een perfecte basis voor schilderwerk. Onze schilder voorziet het renovlies na het plakken van een mooie kleur, waardoor uw ruimte een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Ons team zorgt er op die manier voor dat het renovliesbehang perfect wordt geplakt en afgewerkt.

Hier blinken wij in uit

Waarom u bij ons moet zijn

Kwaltiteit

Ontzorgen

betrouwbaar

Wij helpen u graag

Laat uw renovlies door onze specialisten aanbrengen

Naast renovlies kunnen wij ook Vescom-behang voor u aanbrengen, een ander hoogwaardig wandbekledingsproduct. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd. Overweegt u renovlies te laten plakken? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. Laat ons uw ideeën omzetten in realiteit en geniet van een prachtig afgewerkte ruimte.

Hypermoderne schadevestiging Van Mossel

Deze hypermoderne schadevestiging van Van Mossel Autoschade is een schitterende blikvanger langs de A2. 

Nieuw pand voor Signseen in Veenendaal

Een nieuw onderkomen voor Signseen in Veenendaal, dé groothandel voor grafische machines en materialen.

Nieuwe showroom voor C Gallery Exclusive

C Gallery is met meer dan 15 jaar ervaring een ervaren specialist in exclusieve auto’s. Een mooi project waar we veel diensten hebben geleverd.